EGEMECLİSİ - İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, kamyonun çarpığı motosikletin sürücüsü 66 yaşındaki Mehmet Böleç ile arkasındaki kendisi gibi kasksız olan arkadaşı 43 yaşındaki Murat Hamarat yaşamını yitirdi. 

Kaza, dün saat 18.00 sıralarında, Kuşçuburun Mahallesi'nde meydana geldi. İnşaatta çalışan Mehmet Böleç, meslektaşı Murat Hamarat'ı da arkaya bindirerek, yönetimindeki 35 TMR 07 plakalı motosikletle, iş çıkışı evlerine dönmek üzere hareket etti. İzmir- Aydın Karayolu'na çıkmak isteyen Böleç'in kullandığı motosiklete, Aydın yönüne gelen 49 yaşındaki G.Ç.'nin kullandığı 35 TGK 32 plakalı kamyon çarptı.

Motosikletteki kasksız 2 arkadaş, yola savrularak ağır yaralandı. Yaralılardan Hamarat, Özel Medifema Hastanesi'ne, Mehmet Böleç ise İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Her iki inşaat işçisi de yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Yaşamını yitiren 2 arkadaş, Şehitler Mahallesi'nde toprağa verildi. Ayrancılar Jandarma Karakolu ekiplerince gözaltına alınan kamyon şoförü G.Ç. ise sevk edildiği adliyede tutuklandı.(DHA)