CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bu sabah katıldığı bir radyo programında "CHP'nin kapatılacağını düşünüyor musunuz" sorusuna cevap verdi.

Kılıçadroğlu, "Biz de bugün benzer şeylere maruz kalabiliriz. Bu tablo ortadayken ‘Hayır, kimse bana dokunamaz' demeyi doğru bulmuyorum." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu sabah katıldığı radyo programında Enver Aysever'in konuğu oldu. Kılıçdaroğlu kısaca şunları söyledi:

"Baskıcı rejimler belli yöntemlere başvururlar. AKP 15 Temmuz'dan sonra ‘egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' dedi, demokrasi dedi. Bugün gelinen noktada tam tersini yapıyor Adalet ve Kalkınma Partisi. Söylediğim şeyleri Taksim'de söyleyince, Yenikapı'da söyleyince alkışladılar. Grup toplantısında söylediğimdeyse eleştirdiler.

"KİMSE BANA DOKUNAMAZ DEMİYORUM"

Yeniden CHP'ye saldırma dönemi başladı. Baskıcı dönemlerde Ecevit, Baykal sorgulanmıştır, tutuklanmıştır, gözaltına alınmıştır. Biz de bugün benzer şeylere maruz kalabiliriz. Bu tablo ortadayken ‘Hayır, kimse bana dokunamaz' demeyi doğru bulmuyorum. "(İnternethaber)