TFF 1'inci Lig'de geçen hafta evinde Bandırmaspor'la 3-3 berabere kalan Göztepe yarın üst sıralara tırmanmayı hedefleyen Adana Demirspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'ndaki maç saat 19.00'da başlayacak. 

Göztepe'de Bandırmaspor randevusunda kırmızı kart gören sol kanat Halil Akbunar, orta saha oyuncusu Gökhan Karadeniz ve sol bek Mehmet Erdem forma giyemeyecek. 

Yine aynı maçtan sakatlanan Lokman ve Doğa da Adana'da takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. Sağ arka adalesinde ödem oluşan savunma oyuncusu Gençer'in durumu ise maç saatinde netleşecek.

İyileşen sol bek Tanju ve stoper Emre Can'ın oynayabilecek durumda olduğu bildirilirken Teknik Direktör Okan Buruk, zirve yolunda çok kritik bir sınavın kendilerini beklediğini söyledi. Demirspor'un son üç haftada galip gelemediğini hatırlatan Buruk, "Adana deplasmanları her zaman zor geçmiştir. Taraftarlarının desteği ile bizi yenip, çıkışa geçmek isteyeceklerdir. Önemli eksiklerimiz olmasına rağmen, istediğimizi alarak İzmir'e döneceğiz" dedi. Rakibini son 11 karşılaşmada yenemeyen Göztepe 22 puanla 3'üncü, Adana Demirspor ise 12 puanla 11'inci sırada yer alıyor. Geçen sezon oynanan iki maçı 3-1 ve 2-1'lik skorlarla Adana Demirspor