İzmir’de sanat rüzgarları estiren Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), müzik tutkunlarını kaliteli programlarla buluşturmaya devam ediyor. Seçkin sanatçı ve grupların konserlerini, kentin kalbinde sanatseverlerin beğenisine sunan AASSM, ‘1 Festival İzmir’in hemen ardından, Aralık ayı programıyla yine kalpleri fethedecek.

 

AASSM Aralık ayı programı şöyle:


6 Aralık 2016 Salı günü Küçük Salon’da ‘Flüt-Arp Resitali’ kulakların pasını silecek. Flüt sanatçısı Ayla Caymaz ile arp sanatçısı Frauke Adomeit’i buluşturacak olan konser, saat 20.00’de başlayacak.

 

Aralık ayının en güzel konserlerinden birine ise dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say imza atacak. 13 Aralık 2016 Salı günü gerçekleşecek konser, Büyük Salon’da saat 20.00’de başlayacak.

 

Ayın son konseri ise 20 Aralık 2016 Salı günü. Keman sanatçısı Elif Tarakçı Akyar ile piyanist Hyun Sook Tekin’in Keman ve  Piyano Resitali, Küçük Salon’da saat 20:00’de sanatseverlerle buluşacak.

 

Konserlerle ilgili bilgi için AASSM’nin 293 38 18 / 19 / 20 numaralı telefonları ile www.aassm.org.tr adresli web sitesi ziyaret edilebilir.