Karabağlar Kent Konseyi Emekli Meclisi tarafından düzenlenen "Temiz çevre, temiz sokaklar" etkinliğine Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Seniye Nazik Işık, yürütme kurulu üyeleri, meclis üyeleri, mahalle meclisi temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yelek giyip eldiven taktı

Üçyol'daki Uğur Mumcu Parkı'nda bir araya gelen çevre gönüllüleri, ellerinde “Kirletmek kolay temizlemek zor”, “Çitleyeceksen çiğdemini al eline poşeti”, “Temiz parklar, sağlıklı çocuklar”, “Temizlik aileden başlar” yazılı dövizler taşıdı ardından da temizlik faaliyetlerine başladılar. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da kent konseyi üyeleri ve vatandaşlara bu çalışmalarda destek oldu. 

Yelek giyip eldiven takan ve parkı süpürerek etrafı temizleyen Başkan Selvitopu toplumda duyarlılık yaratmak ve dikkat çekmek adına böyle bir çalışmanın düzenlendiğini söyledi. 

Duyarlı vatandaş, daha temiz Karabağlar

Selvitopu,  “Yerel yönetim olarak temizlik personellerimiz var, onlar görevlerini 24 saat en iyi biçimde gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Kentimizde yaşayan insanlarımız da bu konuda biraz olsun duyarlı olup, atıkları gelişi güzel değil,  belirlenen yerlere atarlarsa kentimiz daha temiz olur. Biz de buna dikkat çekmek istedik” diye konuştu.

Daha temiz bir Karabağlar için

Etkinlikte söz alan Kent Konseyi Başkanı Seniye Nazik Işık ise temiz bir Karabağlar istediklerini ifade ederek parkı temizledikten sonra yanlarında getirdikleri süpürge magnetlerini esnafa ve vatandaşlara dağıtacaklarını sözlerine ekledi.