EGE MECLİSİ - CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar partililer ve ADD üyeleri, Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda toplanıp, bombalı saldırıyı protesto etti. Ellerinde "Terörü lanetliyoruz" parkartı ve Türk bayrakları taşıyan yaklaşık 100 kişi terörü kınayan sloganlar attı.

Kavalar, “Acımız çok büyük ve tarifsiz. Bu ülkenin doğusundan batısına her evde,kanasusamış,insanlarını yitirmiş alçak teröristlerin,hain saldırılarına şehit verdiğimiz genç evlatlarımızın,şehitlerimizin acısı ve yası var. Bu acıyı yüreğimizin tam ortasında bırakan,mübarek kandil günündeevlerimize evlat acısınıın ateşini düşüren, kahpece ve korkakça bir saldırıyla canımızdan can koparan.terör örgütü PKK'yı ve onun alçak teröristelrini en sert şekilde lanetliyoruz. Terör karşısında susmayacağız,yılmayacağız,korkmayacağız. Bizi sindirmek ve bölmek isteyenler bilsinlir ki, şimdi daha da kenetlenmiş, daha da güçlenmiş bir Türkiye var" dedi.CHP Konak İlçe Başkanlığı Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne İstanbul'da gerçekleşen terör saldırısını nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaretin ardından CHP'li heyet polis memurlarına karanfil dağıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak ve beraberindeki heyet, İstanbul'da yaşanan hain terör saldırısından dolayı Türk polisine olan desteğini göstermek için Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan polis memurlarına kırmızı karanfil verdi. 

CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, CHP Konak İlçe teşkilatı olarak polislere olan desteklerini göstermek adına bu ziyareti gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, "Acımız çok büyük ve tarifsiz. Allah polisimize güç kuvvet versin. Bu ülkenin doğusundan batısına her evde, kana susamış, insanlıklarını yitirmiş alçak teröristlerin, hain saldırılarına şehit verdiğimiz gencecik evlatlarımızın, şehitlerimizin acısı ve yası var. Bu acıyı yüreğimizin tam ortasına bırakan, mübarek kandil gününde evlerimize evlat acısının ateşini düşüren, kahpece ve korkakça bir saldırıyla canımızdan can koparan, terör örgütü PKK'yı ve onun alçak teröristlerini en sert şekilde lanetliyoruzö dedi.

"ALLAH BİZE DE ŞEHİTLİĞİ NASİP ETSİN"

Konak İlçe Emniyet Müdürü Salman Çelik ise CHP Konak İlçe Örgütüne bu zor günlerde kendilerine yapmış oldukları ziyaret ve destekten ötürü teşekkür etti. Çelik, "Bu hain terör saldırısında meslektaşlarımızı ve vatandaşlarımız şehit oldu. Emniyetimiz ve milletimizin başı sağ olsun. Bizler görevimizin başındayız. Allah bizlere de arkadaşlarımız gibi şehit olmayı nasip etsinö dedi.(DHA)