Amed Sportif'in deneyimli oyuncusu Şehmus Özer trafik kazasında hayatını kaybetti.

Trafik kazası Amedspor Kaptanı Özer'in Malatya'da katıldığı bir düğünden Mardin'e dönerken meydana geldi. Özer'in kullandığı araç, Elazığ-Gözeli yolu üzerinde bir uçuruma yuvarlandı.Özer'den haber alınamaması üzerine Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp bilgisi iletilmiş, konu hakkında çalışma başlatılmıştı.

 FENERBAHÇE'YE GOL ATMIŞTI

 1980 doğumlu Şehmus, 5 gün önce Fenerbahçe'ye Türkiye Kupası maçında gol atmıştı. 

 Profesyonel kariyerinde 150'nin üzerinde gol atan Şehmus Özer, Karşıyaka, Altay, Mersin İY, Akhisar Bld gibi ekiplerde de oynadı.

Futbol hayatında Malatyaspor, Kayserispor, Gümüşhanespor, Mardinspor, Karşıyaka, Altay, Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediyespor, Şanlıurfaspor, Altay formaları giyen 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu 2014 yılından bu yana Amed Sportif’te forma giyiyordu.

 "ÖLÜM, ACI YÜZÜNÜ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ"

 Amedsportif Başkanı Nurullah Edemen, Özer'in kaybı için büyük üzüntü duyduklarını belirtirken "Değerli bir oyuncumuzu kaybetmenin şokunu yaşıyoruz. Ölüm acı yüzünü bir kez daha gösterdi. Bütün camiamızın, Amedspor gönüllülerinin ve ailesinin başısağolsun" dedi.

 Mevlüt Çavuşoğlu'dan başsağlığı mesajı

 Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Amed Sportif forması giyen tecrübeli futbolcu Şehmus Özer'in hayatını kaybetmesi üzerine sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı paylaştı.

 Bakan Çavuşoğlu mesajında; 'Allah rahmet eylesin. Ailesine ve Amed Sportif'e başsağlığı dilerim' ifadelerine yer verdi.(VATAN)