Yeni yıl dolayısıyla yayımlanan mesajında MHP'li Necat Karataş şu ifadelere yer verdi;

 

Değerli Dava Arkadaşlarım,

Kıymetli Basın Mensupları ve

Aziz Hemşehrilerim,

 

Zamanı Kudret Elinde tutan Rabbimize Hamdolsun!

Bugün yeni bir yıla giriyoruz…

 

Geçtiğimiz yıl, insanlık ve milletimiz adına büyük acılarla ve kırılmalarla doluydu…

 

Terör olayları, vatanlarından sürgün edilen insanların yaşadığı dramlar; Doğu Türkistan, Myanmar, Flistin, Yemen ve elbette ki Suriye’de yaşanan acılar sadece gözlerimizi yaşartmamış bizleri insanlık adına utanca sevk etmiştir.

 

Bu acılardan biri de hiç şüphesiz Türkmeneli’de yaşanan acılardır. Türk’e yakışır bir vatan mücadelesi sürdüren kardeşlerimizin Soylu Savaşı Türklük Bayrağının azametini göstermiştir. Her zaman ve şartta onların yanındayız!

 

Geçtiğimiz yılın bir başka önemli olayı da hiç şüphesiz “Alçak Darbe Girişimi”dir. Vatana, millete ve devlete kasteden bu ihanet şebekesi anında cevap alsa da birçok canımızın şehadetine sebep olmuştur.

 

Lanet olsun onlara! 

 

Canımızı yakan başka önemli olaylar da terör örgütlerinin hedefi durumunda olan ülkemizde patlatılan bombalar olmuştur. Günahsız sivil vatandaşlarımızı ve güvenlik güçlerimizi hedef alan bu hain saldırılar canımızı çok yakmıştır. Acıları hiçbir zaman unutulmayacak fakat ihanet örgütlerinin kökü kazınacaktır.

 

Bu saldırıların hesabı Terörü Himaye eden ülkelerden ve onların piyonlarından sorulacaktır.

 

Değerli Dava Arkadaşlarım,

Kıymetli Basın Mensupları ve

Aziz Hemşehrilerim,

 

Ülkemiz çok zorlu günlerden geçmektedir.  Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleri ile “Türkiye Seferdedir”…  Çok yönlü ve etkili bir savaşın içindedir. Fakat Türk Milleti de dimdik ayakta, iman ve şuurla bu savaşa karşı mücadele etmektedir.

 

Türk Milliyetçileri yani Milliyetçi Hareket Partililer olarak bizler de her zemin ve şartta milletimizin ve devletimizin yanında bu mücadelede en önde savaşıyoruz!

 

 

 

 

Hiç kimse merak etmesin geçmişin acılarını bir daha yaşamamak için, Devletin, Milletin ve Vatanın bölünmez bütünlüğü için; birliği ve dirliği için MHP vardır ve var olacaktır.

 

Biz birbirimize kenetlendikçe, vatanımıza, milletimize ve devletimize sımsıkı sarıldıkça bizi kimse yıkamayacaktır. 

 

Değerli Dava Arkadaşlarım,

Kıymetli Basın Mensupları ve

Aziz Hemşehrilerim,

 

Bu gece itibariyle yeni bir yıla giriyoruz… Rabbimiz’den duamız odur ki, bizlere geçtiğimiz yıl yaşadığımız acıları yaşatmasın, birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın… Ezilene, zulüm görene dünyanın neresinde varsa yardım etsin… Hepimize sağlık, huzur, mutluluk ve bereket versin…

Bayrağımız inmesin, Ezanımız dinmesin; Bütün Türk ve İslam Dünyasında huzur hâkim olsun…

 

Herkese hayırlı yıllar diliyorum.

 

Ne Mutlu Türk’üm Diyene!