Meteoroloji yarın için kar yağışı uyarısında bulundu. Meteorolojiden alınan son dakika bilgisine göre; İstanbul'da kar yağışı git gide daha da artacak. Ankara'da çarşamba günü yağış başlayacak. İşte meteorolojinin 15 günlük il il hava durumu tahmini...

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmede yurdun büyük bölümünün kar yağışının etkisi altına gireceği bildirildi. Bugün beklenen en yüksek sıcaklık 7 olarak belirlendi. Meteorolojiye göre İstanbul'da yarın karla karışık yağmur şeklinde başlayacak olan yağış Perşembe ve Cuma günleri etkisini arttıracak. Haftasonuna doğru havanın 5 derece birden kaybetmesi bekleniyor. 

Bugün yurt genelinde yağış beklenmiyor. Sabah ve gece saatlerinde yoğun sis ve pus etkili olacak. Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının salı günü batı kesimlerden başlayarak haftasonuna kadar kuzey, iç ve batı kesimlerde azalması bekleniyor. 

Ankara'da çarşamba günü başlayacak kar yağışının cuma gününe kadar sürmesi bekleniyor.  Hava çarşambadan sonra sıfır altına inerek eksi dereceleri görecek.  Bugün ise Başken'te sisli bir hava hakim.(Vatan)

 

ÖNÜMÜZDEKİ 5 GÜN BEKLENEN SICAKLIKLAR: