İzmir'de görev yapmış eski ilçe belediye başkanları tarafından kurulan İzmir Belediye Başkanları Birliği Derneği, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanlığı görevini üstlenen Bornova Belediyesi eski Başkanı Cengiz Bulut, kuruluş aşamasında ve sonrasında verdiği destekler için Başkan Aziz Kocaoğlu’na teşekkür etti.

Kentin önemli ilçe ve beldelerinde uzun yıllar belediye başkanlığı yapmış dernek üyelerini dinleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, Cengiz Bulut’un öncülüğünde gerçekleştirilen “dernekleşme hareketi”nin önemine değinerek “Aynı çatı altında olmak, hem dayanışma ve kaynaşma hem de moral ve motivasyon açısından büyük önem taşıyor” şeklinde konuştu. Geçmiş yıllarda yakın mesai yaptığı eski belediye başkanlarıyla keyifli bir sohbe t gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, onların deneyim ve önerilerinin kendileri için her zaman yol gösterici olduğunu da sözlerine ekledi.

Ziyarete Bornova Belediyesi eski Başkanı Cengiz Bulut ile birlikte Konak eski Belediye Başkanı Ahmet Sarışın, Balçova Belediyesi eski Başkanı Mustafa Şentürk, Çiğli Belediyesi eski Başkanı Galip Öztürk, Buca Belediyesi eski Başkanı Ertan Erdek, Bornova Belediyesi eski Başkanı Ali Sözer, Narlıdere eski Belediye Başkanı Mustafa Karahan, Güzelbahçe Belediyesi eski Başkanı Ertan Avkıran, Seyrek Belediyesi eski Başkanı Nurgül Uçar, Narlıdere Belediyesi eski Başkanı İhsan Erbakış, Kemalpaşa Belediyesi eski Başkanı M. Ali Özüdoğru, Zeytindağ Belediyesi eski Başkanı Ümit Nuri Çiftçi, Ulucak Belediyesi eski Başkanı Mehmet Türkmen ve Birlik Genel Sekreteri Tanju Akkaya da katıldı.