AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, il gençlik kolları yönetimi ve ilçe gençlik kolları başkanları ile 4 günde 3 şehir arasında 2 bin kilometreden fazla yol yaparak, adeta mekik dokudu. İzmir-Antalya-Ankara arasında gerçekleşen yoğun programlara katılan gençler referandum çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaptı.

İlk durak Antalya

Yüksel yönetimindeki heyetin ilk durağı Antalya oldu. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından düzenlenen kampa katılan gençler, referandumla ilgili bilgi aldı. İki gün süren toplantılarda referandum çalışmalarının nasıl yürütüleceği gençlere aktarıldı.

Ankara’da Başbakan’la görüşme

Antalya programı sonrası İzmir’e dönen heyet, İzmir’de ki saha çalışmasının ardından Ankara’ya geçti. Grup Toplantısı’na katılan AK Partili gençler, toplantı sonrasında ise Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldi. Gençlerle yakından ilgilenen Başbakan Yıldırım, gençlerden İzmir’de referandum için gece gündüz çalışma sözü aldı.

Üç toplantı gerçekleşti

Gerçekleşen programlarla ilgili bilgi aktaran AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel,” Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili partimizin yol çizelgesini ve referandum sürecinde nasıl bir çalışma yapacağımızı öğrenmek için AK Gençlik olarak hafta sonu Antalya’daydık. 2 gün süren kamp çok verimli geçti. Ardından İzmir’e gelerek bir günlük saha çalışması yapıp Ankara’ya yola çıktık. Gençler olarak partimizin grup toplantısına katıldık ve İzmirli gençlerin AK sevdasını Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a en güzel şekilde gösterdik.  Kendisine referandum için gece gündüz demeden çalışacağımızın sözünü verdik. Ardından İzmir Milletvekillerimiz Sayın Hamza Dağ, Kerem Ali Sürekli, Necip Kalkan ve Atilla Kaya ile toplantımız oldu. Sonrasında ise partimizin Genel Başkan Yardımcısı Sayın Nükhet Hotar ile bir araya geldik. Onunla gerçekleşen toplantımızın ardından son toplantımızı Gençlik Kollar Genel Başkanımız Sayın Melih Ecertaş ile yaptık. İzmirli gençler adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz üç ayrı toplantıda da bizimle yakından ilgilendiler.Görüşmelerde hem İzmir, hem de referandumu konuştuk.  Dört gün süren yoğun temponun ardından İzmir’de AK gençlik olarak çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz. İzmir’de girilmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayacağız. Gece gündüz çalışarak güçlü Türkiye için referandumda evet diyeceğiz” dedi.