EGE MECLİSİ - Üvey babasının öldürdüğü Ahmet Coşkun'un kuyuya atılmadan önce kafatasının çatladığı otopsi raporu ile tespit edildi. Öz babasından da isyan geldi. 'Keşke devlete verselerdi. Ona da razıyım. Oğlumu görmemeye razıydım. Yeter ki çocuğum iyi olsun' diye konuştu.

Ahmet Coşkun'un kayıp ihbarı verildikten bir hafta sonra Manisa'daki kırsal bir arazide su kuyusu içinde bulunan cesedinin İzmir Adli Tıp Kurumundaki otopsisi tamamlandı.Kurumdan alınan bilgiye göre, ön otopsi sonucu Ahmet Coşkun'un başına aldığı darbelerden dolayı kafatasının çatladığı, beyin kanaması geçirdiği ve baygın halde kuyuya atıldığı tespit edildi.İzmir Adli Tıp Kurumu morgundaki cenaze, öz babası Mustafa Ali Coşkun tarafından teslim alınarak toprağa verileceği Manisa'nın Yunusemre ilçesi Köseler Mahallesi'ne götürüldü.

BABA COŞKUN GÖRÜŞTÜRMEK İSTEMİYORLARDI

Baba Mustafa Ali Coşkun, eşiyle 2004 yılında boşandığını, daha sonra hiç görüşmediğini, oğluyla da en son 1 yıl önce bir araya geldiğini anlatan Coşkun, "En son görüşmemizde 'baba artık dışarıda görüşelim' demişti. Ben de 'tamam oğlum' dedim. Sanıyorum beni oğlumla görüştürmek istemiyorlardı.'' diye konuştu.Coşkun, cinayete anlam veremediğini, bazı tanıdıklarının eski eşi ve üvey baba için "çok iyi insanlar" yorumu yaptığını da kaydeden Coşkun, ''Madem bu kadar iyi insanlardı, neden oğlumu katlettiler? Bir sorun varsa neden bana bildirmediler? Keşke devlete verselerdi. Ona da razıyım. Oğlumu görmemeye razıydım. Yeter ki çocuğum iyi olsun. İnşallah adalet yerini bulur. Umarım en büyük cezayı alırlar. Onlar çeksin ki benim acım biraz hafiflesin." diye konuştu.

"AHMET KALBİMİZDESİN"

Öte yandan Ahmet Coşkun'un öğrenim gördüğü Karşıyaka Atakent Anadolu Lisesi öğrencileri, 9'uncu sınıf öğrencisi arkadaşları için anı defteri oluşturdu.Coşkun'un fotoğrafını koydukları sırasına çiçek bırakan öğrenciler, sıraya "Ahmet kalbimizdesin" yazdı.

OLAY

Karşıyaka Atakent Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Ahmet Coşkun, 12 Şubat'ta dedesinin evinden ayrılmış, haber alınamaması üzerine arama çalışması başlatılmıştı.Üvey babasının cinayeti itiraf etmesi ve yer göstermesi sonrası liseli gencin cesedi, 19 Şubat'ta Manisa'nın Yuntdağı bölgesinde yaklaşık 10 metre derinliğindeki su kuyusu içinde ayağına taş bağlanmış şekilde bulunmuştu.(Habertürk)