Başkan Seyit Mehmet Özkan, ''Bu topraklar neden böyle" başlıklı yazısında kulüp prensipleri gereği tamamen yerli oyunculardan kurulu kadroyla mücadele ettiklerini belirtirken şunları söyledi: 

 

''Son söyleyeceğimi şimdi söyleyeyim ; Süper Lig’e ne zaman çıkarsak çıkalım, ayni çizgide devam edeceğiz. Değil siyahi, Messi bile gelse, dese ki; bir sezon bedava oynayacağım, kesinlikle yine olmaz diyeceğim. Ben "Bu Toprakların Çocukları'na güveniyorum ve onlara yetişkinlerin imkan vermediklerini çok iyi biliyorum! "Bu Toprakların Çocukları ile nereye kadarsa, oraya kadar."

 

Bir ay önce Göztepe'ye 1-0 kaybettikleri İzmir derbisinin ardından, "Aman düşmeyin" serzenişinde bulunanların, takım 2 galibiyet aldıktan sonra yabancı transfer konusunu gündeme getirdiğini ifade eden Seyit Mehmet Özkan, "Süper Lig'e ne zaman çıkarsak çıkalım, aynı çizgide devam edeceğiz. Gerçek profesyonel futbolcular yetiştiren, örnek bir kulüp olarak dünyada tanınmayı, 100'üncü yılımızı kutlayacağımız 2023'te Süper Lig'de yer alıp Avrupa kupalarında ülkemezi temsil etmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

 

TFF 1'inci Lig'de pazartesi günü zirve takipçisi Sivasspor'u konuk edecek Altınordu'da forvet Hasan Kabze ve orta saha oyuncusu Beykan Şimşek, bu müsabakaya ekstra motivasyonla hazırlanıyor. Sezonun ilk yarısını Sivas ekibinde geçiren ancak Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın raporuyla gönderilen iki futbolcunun, iki futbolcunun antrenmanlarda aşırı hırslı oldukları ifade edildi.(DHA)