EGE MECLİSİ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandum çalışmaları kapsamında İzmir'e geldi.  Adnan Menderes Havalimanı'nda CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven, İzmir Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, kentte katılacağı bir dizi programın ardından akşam saatlerinde Ankara'ya hareket edecek.

 

Kılıçdaroğlu iş dünyası ve profesyonel spor kulüpleriyle buluştu


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de bulunan profesyonel spor kulüpleri yöneticileri ve iş dünyası temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Sabah saatlerinde geldiği İzmir’de partililerce karşılanan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Tarihi Havagazı Fabrikasında iş dünyası temsilcileri ve profesyonel kulüp başkanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Yaklaşık 1 saat süren buluşmadan herhangi bir açıklama yapmadan ayrılan Kılıçdaroğlu, Kültürpark Fuar Alanına geçerek sivil toplum kuruluşları, meslek odaları temsilcileri ve sendikalarla bir araya gelecek.

Kılıçdaroğlu, parti yönetimiyle öğle yemeği yedikten sonra Türkiye Romanlar Buluşmasına katılacak. CHP Lideri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve bürokratlarının 397 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı davadan beraat etmeleri nedeniyle geçmiş olsun ziyaretinde bulunacak. Kılıçdaroğlu'nun İzmir Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinin ardından kentten ayrılarak Ankara’ya hareket etmesi bekleniyor.(İHA)