EGE MECLİSİ - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte 9 Nisan Pazar günü Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda miting yapacak.  Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte 9 Nisan Pazar günü Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda miting yapacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte yapacağı İzmir mitinginin tarihi 8 Nisan'dan, 9 Nisan'a alındı. Gerekçe ise İstanbul mitinginin yapılacağı Kazlıçeşme alanı için çekilen kurada AK Parti'ye 8 Nisan tarihi çıktı. Aynı gün içinde iki büyükşehir mitingi yapmak istemeyen parti, İzmir mitingini 9 Nisan'a ayarladı. Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda saat 15.00'da yapılacak miting için hazırlık komitesi kuruldu.

BAŞBAKAN TOPLU AÇILIŞ YAPACAK

Başbakan Binali Yıldırım, 5 Nisan Çarşamba günü İzmir'e gelecek, İzmir'de Menemen- Aliağa- Çandarlı Otoyolu'nun temelini, Menemen'de düzenlenen törenle atacak. 51 kilometre ana gövde, 25 kilometre bağlantı yolu ile toplam 76 kilometre uzunluğundaki otoyol, Menemen'den başlayıp Çandarlı Limanı'nda son bulacak. 3 yılda tamamlanacak 3 gidiş, 3 geliş 6 şeritli otoyol, Aliağa bölgesindeki Nemrut Limanı ve PETKİM yatırımları nedeniyle tıkanan trafiği rahatlatmış olacak. Başbakan Yıldırım, Karabağlar'da kentsel dönüşüm için TOKİ tarafından yapılacak konutların da temelini atacak, Alsancak Spor Salonu'nda Devlet Su İşleri (DSİ) yatırımlarını toplu halde hizmete açacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte yapacağı İzmir mitinginin tarihi 8 Nisan'dan, 9 Nisan'a alındı. Gerekçe ise İstanbul mitinginin yapılacağı Kazlıçeşme alanı için çekilen kurada AK Parti'ye 8 Nisan tarihi çıktı. Aynı gün içinde iki büyükşehir mitingi yapmak istemeyen parti, İzmir mitingini 9 Nisan'a ayarladı. Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda saat 15.00'da yapılacak miting için hazırlık komitesi kuruldu.

BAŞBAKAN TOPLU AÇILIŞ YAPACAK

Başbakan Binali Yıldırım, 5 Nisan Çarşamba günü İzmir'e gelecek, İzmir'de Menemen- Aliağa- Çandarlı Otoyolu'nun temelini, Menemen'de düzenlenen törenle atacak. 51 kilometre ana gövde, 25 kilometre bağlantı yolu ile toplam 76 kilometre uzunluğundaki otoyol, Menemen'den başlayıp Çandarlı Limanı'nda son bulacak. 3 yılda tamamlanacak 3 gidiş, 3 geliş 6 şeritli otoyol, Aliağa bölgesindeki Nemrut Limanı ve PETKİM yatırımları nedeniyle tıkanan trafiği rahatlatmış olacak. Başbakan Yıldırım, Karabağlar'da kentsel dönüşüm için TOKİ tarafından yapılacak konutların da temelini atacak, Alsancak Spor Salonu'nda Devlet Su İşleri (DSİ) yatırımlarını toplu halde hizmete açacak. (DHA)