EGE MECLİSİ - MHP İzmir İl teşkilatı iki vekili ile sahada. Referandumda “Evet” kampanyası yürüten MHP’nin İzmir çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Partinin Menderes İlçe Teşkilatının tertip ettiği “Kardeşlik Sofrası” etkinliğine partililer ve muhtarlarla birlikte STK temsilcileri de katıldı. Yoğun katılımın sağlandığı organizasyonda konuşan il başkanı Necat Karataş, “çıktığımız yol Büyük Türkiye’nin yoludur. Referandumda “evet” demek güçlü Türkiye demektir. Bizim tek gayemiz Devletin ve Milletin bekası Türklüğün sonsuza dek yaşamasıdır. Her Ülkücü bunu bilir, bunu yaşar ve bu bayrağı taşır” dedi…


Bu Onur Türk Milliyetçilerinin

Anayasanın Türk Milliyetçileri tarafından yapıldığını, Lider Bahçeli’nin bu konuda emsalsiz bir adım attığını da sözlerine etkileyen Karataş, “Türk Devletinin bağımsızlığının teminatı olan MHP anayasayı yapan devletine ve milletine sahip çıkan partidir. Bu güç MHP’nin ve ülkücülerin, bu anayasa da Türk’ündür” açıklamasında bulundu.


İzmir Evet Diyecek

Konuşmasında İzmir’de “Evet” oylarının patlama yapacağını da vurgulayan İl Başkanı Karataş, “Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve Atatürk’çülüğün sembol şehri İzmir’den de yüksek miktarda evet oyu çıkacaktır. Hemşehrilerimiz, MHP’ye ve liderimize güveniyor. Elbette devletine ve milletine sahip çıkacaktır. Türk’ün Anayasasına sahip çıkacaktır” diye konuştu.