AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ Manisa Alaybey esnafını ziyaret etti. Ziyaret esnasında Milletvekili Özdağ'a, AK Partili  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve partililer eşlik etti. Parlamenter sistemin Türkiye'nin kalkınma hamlelerini sürekli sekteye uğrattığını ve değişik acizliklere sebebiyet verdiğini kaydeden Milletvekili Özdağ, "Parlamenter sistemin ülkemize maliyetini burada yeniden tekrar etmeye gerek yok. Tek başına iktidarlar dışında, siyasi krizlerle, ekonomik krizlerle, güvenlik sorunları ile vesayetçi anlayışlarla ve darbelerle anılan bu sistem ile en büyük ekonomik darbeyi esnaflarımız yaşadı. AK Parti iktidarları döneminde güçlü siyasi iktidarla beraber gelen istikrarla ekonomik hamlelerimiz buna eklenince esnafımızın yüzü tekrar gülmeye başladı. İnanıyorum ki Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle esnafımızın yüzü daha da gülecek. Huzur ve refah seviyesi daha da artacak. Esnaf bir şehrin hayat damarıdır. Hükümetimiz gerek KDV ile ilgili, gerek kredi yapılandırmalarıyla ilgili, gerek vergi dilimlerinin aşağıya çekilmesiyle ilgili ve yahut vergi, SGK ve benzeri borçların yapılandırılmasıyla ilgili çok ciddi çalışmalar yaptı ve esnafımızın daha rahat, daha huzurlu bir şekilde işine devam etmesini, evine ekmek götürmesini sağladık" diye konuştu.

Milletvekili Özdağ, "İstiyoruz ki Mecliste yürüttüğümüz görüşme ve çalışmalarda CHP ve MHP'li milletvekilleriyle birlikte el ele vererek Türkiye'yi daha zengin, daha özgür kılalım. Tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni sonsuza kadar yaşatalım" diye konuştu.

 

"TERÖRLE MÜCADELE DEVAM EDECEK"

PKK ve FETÖ ile girişilen kararlı mücadelenin devam ettiğini belirten Özdağ, şöyle devam etti:

"Emperyalist egemen güçler Türkiye'de darbe ile yapamadığını PKK ve diğer terör örgütleri ile yapmak istiyorlar. FETÖ ile yapamadıklarını şimdi ekonomik dayatmalar, baskılarla yapmak istiyorlar. Terör Yasası'nı değiştirmemizi istiyorlar. Bir diğer yandan krediler, ithalat ve ihracat konusunda zorluk çıkartmak istiyorlar. Gerek AB gerek diğer hususlarda bizi zorlamak, köşeye sıkıştırmak istiyorlar ama bunu asla başaramayacaklar. Biz ihracatımızı arttırıp, ithalatımızı azaltmayı hedefliyoruz. Bunun için iyi eğitilmiş insanlara ihtiyacımız var. Daha iyi üniversitelere, daha iyi organize sanayilere ihtiyacımız var. Bunları yapabilmek için gayretlerimizi sürdürüyoruz."(DHA)