İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği “Evde Sağlık Hizmetleri" ekipleri oylarını rahatça kullanmaları için sandığa gitmekte güçlük çeken hastaları oy verecekleri merkezlere taşıdı.

 

Sandığa kendi imkanları ile gidemeyecek olan ya da hastanede tedavileri devam eden hastalar talepte bulunarak, evde sağlık hizmeti sunan hasta nakil araçları ile sağlık personeller eşliğinde oy verecekleri merkezlere götürüldükten sonra tekrar evlerine ve tedavi oldukları hastanelere bırakıldı.

İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu “Vatandaşlarımızın temel haklarından biri olan oy kullanmalarını sağlamak için Evde Sağlık Hizmetleri ekibimiz ile birlikte hastalarımızı merkezlere taşıdık. 16 Nisan 2017 tarihinde yurt genelinde yapılan referandum oylamasında, evlerinde yatağa bağımlı Evde Sağlık Hizmeti alan hastalarımızı ve hastanede yatmakta olan hastalardan oy kullanmak isteyen vatandaşlarımızı oy verecekleri merkezlere ulaştırdık. Toplam 240 hastanın oy kullanması için ekibimiz ile birlikte hizmet vermiş olduk" dedi. (DHA)