Akıllı telefonlar için geliştirilen internet üzerinden en fazla kullanılan mesajlaşma sistemi olan whatsapp aracılığıyla Bayraklı Belediyesi’ne artık daha hızlı ulaşılabilecek. Dilek, şikayet ve öneriler bir mesajla alınıp, hızla çözüme kavuşturulacak. Ayrıca vatandaşlar www.bayrakli.bel.tr resmi internet sitesinde “canlı destek hattı” logosunu tıklayarak görevlilerle iletişim kurabilecek.

Her geçen gün gelişen internet teknolojisi ve akıllı telefon kullanımlarının artmasıyla birlikte harekete geçen Bayraklı Belediyesi vatandaşlardan hızlı ve pratik bilgi almak adına whatsapp iletişim hattını hayata geçirdi. Bu kapsamda 0530 106 18 81 numaralı Bayraklı Belediyesi whatsapp iletişim hattına akıllı telefonlar aracılığıyla Bayraklı sınırlarını kapsayan her türlü talep ve öneriler iletilebilecek. Whatsapp uygulamasını kullanan vatandaşlar belirtilen numaraya mesaj atarak, sorularına yanıt bulacak. Halkla ilişkiler birimi görevlileri vatandaşlardan gelen yazı, görüntü ve video kayıtlarını konuyla ilgili müdürlüğe ileterek, sorunların hızla çözümü sağlayacak. Konuyla ilgili vatandaşlara aynı yolla müdürlük yetkilileri tarafından bilgi verilecek. Kurulan yeni iletişim hattı sorunların çözülmesinde anlık çalışacak. İhbar hattı mesai saatleri içinde (hafta içi 08.30 - 17.30 arası) hizmet verecek.

CANLI DESTEK HATTI

Bayraklı Belediyesi’nin yeni uygulamalarından bir diğeri ise canlı destek hattı. Bayraklı Belediyesi’nin www.bayrakli.bel.tr resmi internet sitesinde “canlı destek hattı” logosunu tıklayarak ad-soyad, telefon ve konu bölümlerini doldurduktan sonra görevli ile birebir görüşme imkanı bulunacak. Canlı destek hattı sadece mesai saatlerinde (08.30 – 17.30) çevrimiçi olarak hizmet verecek.

DAHA HIZLI HİZMET

Yeni teknolojik uygulamalarla Bayraklı Belediyesi birimlerinin vatandaşlarla birebir iletişim kurup, daha hızlı hizmet verilmesinin amaçlandığını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Belediye olarak teknolojinin en yeni uygulamalarıyla vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet etmek için çalışıyoruz. Dolayısıyla her geçen gün yeni uygulamaları hayata geçiriyoruz. Bayraklılılar artık cep telefonlarından Bayraklı Belediyesi’ne whatsapp aracılığıyla ulaşıp, önerilerini, taleplerini iletecek. Sorunlar kısa sürede çözüme kavuşacak” dedi.