Birlik, beraberlik, dayanışma, dostluk ve kardeşlik duygularının birimler arasında sporla pekiştirilmesi amacıyla her yıl düzenlenen Bayraklı Belediyesi birimler arası 8’inci başkanlık futbol turnuvasının açılışı kıyasıya karşılaşmalara sahne oldu. 15 kişilik listeler halinde 8 takım 5 gün boyunca mücadele edip, şampiyonluk kupasını kaldırmak için ter dökecek.

Mesai saatleri sonrasında Şehit Ümit Boz Tesislerinde oynanan müsabakaları il hakem kurulu tarafından belirlenen hakemler yönetiyor. Bu hafta tamamlanacak grup elemelerinden sonra yarı final ve final maçları 10 Mayıs Çarşamba saat 18.00 ve 19.00’da yapılacak. Turnuvanın ilk maçlarında alınan sonuçlar ise şöyle: Zabıta Müdürlüğü’nün ikinci takımı 0-Mali Hizmetler Müdürlüğü 6, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 3-Fen İşleri Müdürlüğü birinci takımı 3, Fen İşleri Müdürlüğü’nün ikinci takımı 2-Temizlik İşleri Müdürlüğü 4, Park ve Bahçeler Müdürlüğü 2-Zabıta Müdürlüğü’nün birinci takımı 8.

 

ÇOCUKLARIMIZ, GENÇLERİMİZ SPOR YAPSIN DİYE…

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 8 yıldır birimler arasında futbol turnuvası düzenlediklerini belirterek, “Belediyemizin farklı birimlerinde çalışan personelimiz spor aracılığıyla bir araya geliyor. Yıl içerisinde farklı turnuvalar düzenliyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin spor yapması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi.