EGE MECLİSİ - İzmir’ de faaliyet gösteren İzmir Trekking Kulübünün 13/14 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlediği 1. Salda Gölü Çadır Festivali (ÇADIR FEST 2017)T 300 aşkın kişinin katılımı ile gerçekleşti.

Yeşilova Belediye Başkanı Nuri ÖZBEK’ in tüm imkanları ile desteklediği festivale İzmir ilinde bulunan Ekonomi Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Katip Çelebi Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra Aydın, İstanbul, Antalya, uşak, Isparta ve Denizli illerindeki üniversite öğrencileri, İstanbul Doğa Derneği ve Uşak Trekking Kulübü katıldı.

Etkinlikte çadırların kurulmasından sonra zirve yürüyüşü yapıldı. Akşam İzmir Trekking Kulübünce Yeşilova Belediye Başkanı Nuri ÖZBEK’ e plaket sunulmasının ardından üniversiteli müzik gruplarının performans gösterileri ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlence devam etti.

Bu yıl ilk düzenlenen festivali düzenleyen İzmir Trekking Kulübü Başkanı Cem Koray Taşkın ‘’ Beklediğimizden fazla katılımın oldu, Salda Çadır Festivalini her yıl düzenlemeye devam edeceğiz.,Festivale katılan tüm üniversiteli arkadaşlarımıza, kulüp ve derneklere, Festivale başından bu yana destek veren ve her türlü imkanı sunan Yeşilova Belediye Başkanı Nuri ÖZBEK ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Amacımız doğa sevgisini gençlere aşılamak ve doğası ile muhteşem Salsa Gölünü herkese tanıtmak. Seneye herkesi bu doğa harikası göle ve festivale katılmaya davet ediyorum. ‘’ dedi.