Eski kongre yetkilisi ve Morning Joe adlı TV programında sunucu olan Joe Scarborough cuma günkü programda, Donald Trump'ın baş stratejisti ve başdanışmanı olan Steve Bannon'a tekrar tekrar "Başkan Bannon" dedi. Scarborough, "TIME dergisi haklıydı, ABD'nin Başkanı Steve Bannon'dur." diye konuştu. 

 Gazetevatan'ın haberine göre, Joe Scarborough programda, Donald Trump'ın politikayla ilgili hiçbirşey bilmediğini sadece iyi konuşma yaptığını söyleyerek "Herhangi bir konuyla ilgili konuşurken konudan konuya atladığını görürsün. Bu yüzden  şu an Steve Bannon  Birleşik Devletlerin Başkanıdır ve dün daha önce hiç olmadığı kadar belliydi." dedi. 

Scarborough ayrıca, "Başkan Bannon" un Trump'ın damadı Jared Kushner'in Rusya ile olduğu iddia edilen bağlantısıyla alakalı yaşanan negatif sızıntıların ardındaki isim olduğunu söyledi. Sunucu duyduklarından yola çıkarak yaşanan sızıntıların ona bağlı olduğunu vurguladı.  

Steve Bannon'a çok yakın insanların hikayeler sızdırılmadan önce kendisine bu sızdırılmaların yapılacağını bildirdiklerini söyleyen Scarborough; "Bunu duyduktan iki gün sonra oldu! iki gün! Kushner ile Rusya arasındaki bağlantılarla ilgili New York Times'ın ön sayfasında yazı vardı! Bu bir tesadüf mü? Tabii ki hayır!" diye konuştu.(Vatan)