Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

 

İşte Karataş'ın ifadeleri;

“Sayın Basın mensupları, değerli İzmirli hemşehrilerimiz;                                                                                   

15 Temmuz Türkiye ve Türk insanı için unutulmayacak ibret alınacak hainliğin ihanetin yaşandığı kara bir gün olarak hatırlanacaktır. Aynı zamanda bir dönüm noktasıdır. 

Yıllarca kendilerini gizleyerek ülkemizin her kurumunun içine kendi hain söylemleri olan (kılcal damarlarına) kadar girilmiş yasa dışı her türlü metodu kullanarak örgütlenmiş FETÖ’cü alçaklar en sonunda Türk milletine Türk Milletinin silahını doğrultmuş, mermi ve bomba yağdırmıştır. Gazi Meclisimizi dahi alçakça bombalamaya kadar iğrenç yüzlerini ortaya koymuştur.

Türkiye’yi ateşe vermek, vatana kast etmek, millete kıymak amacıyla Türk tarihinde çok nadir görülebilecek bir ihanete ve hainliğe imza atmışlardır. 

 Sayın Basın mensupları, değerli İzmirli hemşehrilerimiz;                                                                                   

15 Temmuz gecesi, aziz vatanımızın tepesinde kanunsuzca savaş uçaklarını uçuran, helikopter kaldıran, Kurumlarımıza ve vatandaşımıza bomba mermi yağdıran, cadde sokakları  tanklarla dolduran küresel vahşet projesinin içimize sızan hain ve alçak maşalarıdır.

Bu maşaları tutan eller kirlidir, kanlıdır ve tamamı birden Türk’ün ezeli ve ebedi düşmanlarıdır. 

FETÖ düşmanın ta kendisidir. FETÖ, din iman örtüsü altında aslında dinle İslam’la alakası olmayan bir terör örgütü olduğunu ortaya koymuştur. 

FETÖ Müslüman Türk milletinin ilelebet lanet ve bedduayla anacağı bir ihanet oluşumudur. 

Değerli İzmirliler;

Türkiye zor ve çetin günlerden geçmiş ve geçmektedir. Tehlike henüz bitmiş değildir. 

MHP’nin yıllardır uyardığı ve hassasiyetle üzerinde durduğu Türkiye’de FETÖ benzeri yapılanmalara müsamaha ve imkan verilmemelidir,bu hassasiyet gözden kaçırıldığı taktirde bu tür tehlikeler artarak Türkiye’yi ve Yüce Türk milletini tehdit altına alacak bu badireler yaşanmaya devam edecek tir.

Temennimiz ve beklentimiz; FETÖ Terör örgütüne yönelik 1 yıldır süren işlemler bir an önce bitirilmeli paralel devlet yapılanmasının siyasi ayağıda başta olmak üzere bütün unsurlarının sonuna kadar tespit edilip, her yönüyle araştırıp hepsi birden adaletin önüne çıkarılmasıdır. 

MHP’si üzerine düşen görevi ve sorumluluğunu sonuna kadar yerine getirecektir

Çok şükür ki 15 Temmuz günü Türk milleti ihanetin bağrına saplanmıştır.

15 Temmuz’da Türk milleti kazandı, Türkiye ayaklandı ve yeni bir tarih yazdı.Tankların önüne milli irade dikildi. Teröristlere Osmanlı tokadı indirildi.

Sayın Basın mensupları, değerli İzmirli hemşehrilerimiz;                                                                                   

Unutulmamalıdır ki ; 

Sayın Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ beyin ifadesiyle Türk milleti hainlerden büyüktür.      Demokrasi darbeden büyüktür. 

 15 Temmuz gecesi yaşananları bir kez daha hatırlarsak;

MHP Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ beyin gösterdiği tavır ve kararlılığı sayesinde MHP ve Ülkücü Hareketin Türkiye’nin ve devlet mekanizmasının sigortası, Türk Milletin hakiki koruyucuları olduğu tekrar anlaşılmıştır. Bunun da hakkını Türk milleti Devlet Bahçeli’ye teslim etmiştir.

 Bizlerde Genel Başkanımızla gurur duyduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyoruz. 

Milliyetçi Hareket Partisi Milli iradeden doğmuş milliyetçi ruh ve şuurdur. Özümüzün  harcı millet aşkı ve demokrasi sevdasıyla karılmıştır.

MHP’nin başkaları gibi devletle, Cumhuriyetle, milletle, ortak değerlerle ve demokrasi ile hiçbir devirde sorunu olmamıştır, olmayacaktır.

 Sayın Basın mensupları, değerli İzmirli hemşehrilerimiz;                                                                                   

15 Temmuz hain FETÖ darbe kalkışmasının yıl dönümü yaklaştıkça toplumsal tansiyon artmakta, provokasyon ihtimali güçlenmekte, kaos ve kargaşa beklentileri içinde olanlar olduğu unutulmamalıdır.

CHP’nin sözde “Adalet Yürüyüşü” ülkemiz üzerinde kirli hesap ve hedefleri olanlara önemli bir koz sağlamıştır. CHP yürüdükçe zalimler, hainler ve hazımsızlar el ovuşturmuşlardır. Temennimiz CHP’nin Bu tür hain ve şer odaklarına imkan ve meydan vermemesi çok dikkatli olmasıdır.

Bu son bir yıldır yaşananları hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadan, gerekli dersleri çıkararak, bu necip millete ihanet gecesini bir daha yaşatmamalıyız.

Tüm sorumluluk sahipleri üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmelidir.

Bu duygu  ve düşüncelerle;

 15 Temmuz ihanet gecesinde şehit düşen tüm vatan evlatlarına ALLAH’tan Rahmet, Ailelerine ve büyük Türk milletine başsağlığı diliyorum. Ayrıca 15 Temmuz ihanet gecesinde verilen kahramanca mücadeleden dolayı Türk Milleti ile duyduğum gururu bir kez daha ifade ediyorum. 

MHP İzmir İl Teşkilatı olarak 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü münasebetiyle her hangi bir program yapılmayacaktır. İzmir Valiliğimizin programları dışında hiçbir programa iştirak edilmeyecektir."