Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin 2016-2017 sezonunda dereceye giren sporcuları ağırlayan DEÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman, kazanılan başarılardan dolayı sporcu, dernek yönetimi ve eğitmenlere teşekkür etti. 

Alsancak’taki DEÜ Rektörlük Hizmet Binası’nda düzenlenen etkinlikte; derneğin Yönetim Kurulu Başkanı ve DEÜ İşletme Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Çağnur Balsarı, derneğin Başkan Yardımcısı ve Spor Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Erkan Günay ve sporcularla bir araya gelen Rektör Kasman, “Üniversitemizi temsil eden öğrencilerimiz, bizim her zaman gurur kaynağımız oldu. Göreve geldiğimizde özellikle sporla ilgili ulusal ve  uluslararası başarılara imza atacağımızı söylemiştik. Sağolsunlar, sporcularımız ve eğitmenlerimiz de ellerinden gelen gayreti göstererek üniversitemize 6 kupa ve 80 madalya kazandırdılar. Bundan dolayı çok mutluyuz” dedi. 

Spora ve sporcuya her zaman destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Rektör Kasman, “Başta sporcularımız ve onları her zaman destekleyen aileleri olmak üzere; dernek yönetimine ve eğitmenlerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

 

SPORUN YAŞI YOK

Programda kısa bir konuşma yapan Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Balsarı, kulüp sporcularından sekizinin bu sezon milli takım forması giyindiğini söyledi. Balsarı, “Kulübümüz, 6 yaşından 70 yaşına kadar geniş bir yaş grubunda faaliyet gösteriyor. Sporcularımızı her zaman teşvik ve motive eden Rektör hocamıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

1850 SPORCUMUZ VAR

Kulübün birçok branşta sporcusu bulunduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Günay ise “Şu anda tekvando, kule atlama, yüzme, su topu, voleybol, yelken ve havacılık sporları olmak üzere 7 branşta eğitimler veriyoruz. Kulübümüzün şu anda bin 850 sporcusu bulunuyor” ifadesinde bulundu. Etkinlik sonrası Rektör Kasman ve sporcular, sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.