Bu yıl 86'ncısı düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, “İnovasyon - Enerji” temasıyla kapılarını açtı. Onur konuğu ilin Muğla olduğu fuarda Karabağlar Belediyesi de modern bir stantla yerini aldı. 100 metrekare alanda kurulu olan Karabağlar Belediyesi standı, fuarın ana temasına uygun olarak dizayn edildi. Standı gezen vatandaşlara,  Karabağlar Belediyesi'nin bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerin yanı sıra bundan sonra yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verildi. 

Kavacık üzümü de tanıtıldı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da standı ziyaret eden vatandaşlarla yakından ilgilendi. Başkan Selvitopu, stant görevlileri ile birlikte belediye çalışmalarına ilişkin tanıtıcı broşür ve dergileri dağıttı. Kavacık üzümünün de tanıtım amacıyla ikram edildiği stant, vatandaşların beğenisini topladı.

Fuarın faydalı olacağına inanıyorum

Fuara ilişkin kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Selvitopu, “ Fuarda bulunmamızın amacı, Karabağlar Belediyesi'nin şu ana kadar yaptığı çalışmaları ve ileriye dönük projeleri halka doğru bir şekilde anlatabilmek. “İnovasyon - Enerji” temasıyla kapılarını açan fuarın, İzmir’e ve ilçemize faydası olacağına inanıyorum” diye konuştu.