İzmir Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı Şadi Çetin, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile yazılı olarak yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"30 Ağustos; Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, bir milletin yeniden diriliş öyküsüdür. Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir. Mustafa Kemal Atatürk, 30 Ağustos 1922’deki Büyük Zafer’i, 1924 Dumlupınar konuşmasında şöyle anlatmıştı:“Ulusal tarihimiz çok büyük, parlak zaferlerle doludur. Ama Türk Ulusu’nun burada kazandığı zafer kadar kesin sonuçlu, yalnız bizim tarihimize değil, dünya tarihine yeni bir akım vermekte kesin etkili bir meydan savaşı hatırlamıyorum. Türk Devleti’nin, genç Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli burada sağlamlaştırıldı, ölümsüz yaşayışı burada taçlandırıldı. Bu alanda akan Türk kanları, göklerde uçuşan şehit ruhları, devletimizin, cumhuriyetimizin ölümsüz koruyucularıdır.”

30 Ağustos Zaferi’nin 95. Yıl dönümünde tüm Ege Bölgesindeki Yeminli Mali Müşavirler olarak; başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”dedi.