Müzik eleştirmenleri tarafından en iyi yorumculardan birisi olarak değerlendirilen Hüsnü Arkan, Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Salonu’nda sevenleriyle buluşacak, eski ve yeni şarkılarını seslendirecek.

Güzelbahçe’de konser vereceği için çok mutlu olduğunu belirten ünlü sanatçı Arkan, "Güzelbahçe’nin kurtuluş günü nedeniyle bizi davet eden belediye başkanı Mustafa İnce’ye çok teşekkür ediyoruz. İnsanı, havası ve doğal güzellikleriyle eşi benzeri olmayan bir kent olan Güzelbahçe’de konser vermek için sabırsızlanıyorum” dedi.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de "Güzelbahçe, tarihine, kültürüne ve doğal güzelliklerine her zaman sahip çıkmış bir ilçedir. Kentimizin bu güzellikleri yanında modern ve çağdaş bir şekilde büyümesini istiyoruz. Yapmış olduğumuz şenlikler, festivaller, sosyal ve kültürel etkinliklerle bu zenginliğimizi tüm dünyaya duyurmaya çalışıyoruz. Güzelbahçemizin kurtuluş gününde ünlü sanatçımız Hüsnü Arkan’ı konuk etmekten büyük onur duyacağız. Tüm halkımızı 11 Eylül akşamı saat 21.00’de Atatürk Kültür Merkezi’ndeki konserimize bekliyoruz” dedi.