EGE MECLİSİ - Bu kadar güzel bir sahil kasabasında bu kadar güzel kızla bir arada yaşamış erkekleri etkilemek düşündüğünüz kadar kolay değil...

1. RAHATTIRLAR

Sahil kentinde doğup büyümenin verdiği bir rahatlık vardır. Sıkıntıya gelmezler. Sakin kişiliklere sahiptirler. Olursa olur, olmayan şeyin mutlaka alternatifi bulunur. 

2. HEPSİ BİRER "EFE"DİR

Ne kadar rahat ve sakin gözükseler de kanlarında bir "efelik" vardır. Sinirlenince İzmir'i yakarlar. 

3. BAKIMLI VE ÖZENLİDİRLER

İzmir'in kızlarının güzelliğiyle erkeklerinin yakışıklılığı yarışır. Her daim bakımlıdırlar. Şık giyinir, temiz gözükür ve vücutlarına iyi bakarlar. 

4. ÖZGÜVENLERİ YÜKSEKTİR

Özgüvenleri çok yüksektir. Etkilemek için çok çabalamayın çünkü doğallıktan hoşlanır. Onu da bir İzmirli anne yetiştirdiğinden kriterleri de yüksektir. 

5. TRİP ÇEKMEZLER

İzmirli erkekler trip çekmezler... İzmir'in kızlarına alışık olduklarından rahat adamlardır, kimsenin peşinden koşmazlar. 

6. ZEKİDİRLER

Dış görünüşlerine verdikleri önemi eğitimlerine de verirler. 

7. KOMİKTİRLER

Espri anlayışları gelişmiştir. Basit esprilerden hoşlanmaz, kaba ve rencide edici muhabbetlere girmezler. Kıvrak zekalarıyla tebessüm ettirecek espriler yaparlar. 

8. SANATÇI RUHLUDURLAR

Batının kültürünü almış erkeklerdir. Sanattan, müzikten anlarlar. Mutlaka bir sanat dalına ilgi duyar meslek edinmeseler de ömür boyu sahiplenirler. 

9. YERİNE GÖRE DAVRANIRLAR

Onlara sorarsanız eğlenmeyi en iyi onlar bilir. Haksız da değillerdir. Yerine göre davranır, seviyelidir ve eğlenmeyi bilir. 

10. SABIRSIZDIRLAR

18 yaşına girdiklerinde ilk işleri ehliyet sınavına girmektir. Zaten birçok erkek gibi onlar da araba kullanmayı çoktan bilirler. Ama yaz geliyor malum Çeşme'ye gitmek için ehliyet şart!