EGE MECLİSİ - Transfer yasaklısı yeşil-kırmızılılarda performansı yetersiz olan bazı isimlerin kadro dışı bırakılması düşünülüyor. Futbolculara para cezası da kesilmesi gündemde. Ligde 8 maçta yalnız 1 galibiyet alabilen, grupta 6 haftadır, deplasmanlarda ise 11 maçtır 3 puanı bir arada göremeyen Kaf-Kaf'ta şimdiden 3. Lig'e düşme korkusu hissedilmeye başladı.

Eski futbolculardan Banahene'nin ödenmeyen alacağı nedeniyle FIFA tarafından kesilen 3 puan silme cezası Futbol Federasyonu tarafından puan tablosuna işlenen Karşıyaka'nın Ulusal Kulüp Lisansı'nı yenileyemediği için de 3 puanı silinecek. Şu an 6 puandan 3 puana gerileyen Kaf-Kaf, lisans cezası da tabloya yansıtılınca puansız son sıraya demir atacak. Yeşil-kırmızılıların kurtuluş hattıyla arasında şimdiden 6 puan fark olacak. Banahene'yle geçen hafta alacağı konusunda anlaşma sağlayan Başkan Mutlu Altuğ, FIFA'nın verdiği cezayla ilgi itirazda bulunulan CAS'ın kararını bekliyor.

 

3 sezon sonra 5 yedi

KARŞIYAKA, 5-0'lık son mağlubiyeti 2014-15 sezonunda aldı. O sezon TFF 1. Lig'de son haftalarda iddiasız kalan Kaf-Kaf, 17 Nisan 2015'te Altınordu'ya, 10 Mayıs 2015'te ise Boluspor'a 5-0 yenildi. Yeşil-kırmızılı ekip 3 sezon sonra ilk kez kalesinde 5 gol birden gördü.  (Ergin KARATAŞ/DHA)