Elim bir trafik kazası sonucu görevi başında hayatını kaybeden Karabağlar Belediyesi personeli şoför Ahmet Çelik için anma töreni düzenlendi. Çelik’in kaza yaptığı alana kırmızı karanfiller bırakıldı. Ahmet Çelik’in dürüstlüğüyle, çevresine olan saygısı ve sevgisiyle her zaman gönlümüzde yaşayacağını belirten Başkan Selvitopu,  Çelik’in adını Karabağlar’da bir parka vererek O’nu her zaman yaşatacaklarını söyledi.

Görev yaptığı sırada kullandığı aracın Balçova viyadüğüne çarpmasıyla hayatını kaybeden Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışanı şoför Ahmet Çelik için kaza yaptığı alanda tören düzenlendi. Törene Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ailesi ve yakınları, Genel-İş Sendikası 5 No’lu Şube Başkanı Ali Haydar Kara, Belediye- İş 4 No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan, çalışma arkadaşları, bürokratlar ve çevre ilçe belediyelerinden çalışanlar katıldı. 

Acınız acımızdır

Törene katılarak Ahmet Çelik’in ailesine, yakınlarına, çalışma arkadaşlarına sabır dileyen ve başsağlığı dileğini bir kez daha yenileyen Başkan Selvitopu, acıların paylaşarak ve anılarak azaltılabileceğini belirterek, “Dileriz bu acılar hiçbir zaman olmasın. Ahmet Çelik arkadaşımız dürüstlüğüyle, çevresine olan sevgisi ve saygısıyla gönlümüzde yaşayacak.  Onun adını Karabağlar’da yine sizlerin yapacağı bir parka adını vererek onu her zaman anacağız ve yaşatacağız.  Acınız acımızdır. Karabağlar Belediyesi sizin bir ailenizdir. Ahmet Çelik arkadaşımız verdiği hizmetleriyle de Karabağlar’ın her yerinde yaşayacak” diye konuştu.

 

Başkan Selvitopu’na teşekkür etti

Belediye iş 4 No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan ise Ahmet Çelik’in her zaman dürüstlüğüyle, olgunluğuyla çalıştığı süre boyunca hiçbir çalışma arkadaşının kalbini kırmadığını, tüm emekçi arkadaşlarının da kendisini sevdiğini belirterek,  “Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz. Sevdiğimiz bir abimizdi. Ben bu süreçte Belediye Başkanı’na çok teşekkür etmek istiyorum. Kazayı duyduğu andan itibaren tüm süreçte yanımızda olmuştur. Başkan’ımızın Ahmet Çelik’in adını bir parka verecek olması bizi ayrıca mutlu etti” dedi.

 

Bu acılar bir daha yaşanmasın

Konuşmaların ardından Başkan Selvitopu, Ahmet Çelik’in ailesi ve çalışanlar hep birlikte kaza alanına karanfil bırakarak, bu acıların bir daha yaşanmamasını dilediler.