EGE MECLİSİ - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Ümit Ülkü başkanlığındaki heyet Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak'ı makamında ziyaret etti.

 

MÜSİAD İzmir Şubesi yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, Ege Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Necdet Budak'a yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü, ilimizdeki Üniversiteler ile sürekli işbirliği içerisinde bulunduklarını belirterek, iş dünyasına katkı sağlama noktasında üniversiteler ile iletişim halinde olmalarının kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi. Ege Üniversitesinin İzmir’in ilk ve büyük üniversitelerinden biri olduğunu ifade eden Ülkü, “Geçtiğimiz yıl Ege Üniversitesi ile birlikte bilişim günleri zirvesi gibi etkinliklere imza attık. Bundan sonra da Ege Üniversitesi ile MÜSİAD İzmir arasında yapılacak ortak çalışmalarla daha fazla işbirlikleri yapmak ve ortak projeler yürüteceğimize inanıyorum” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, MÜSİAD’ın çalışmalarını takip ettiğini ve iş dünyasının olduğu kadar sosyal sorumluluk alanlarında da başarılı işlere imza attığını söyledi. MÜSİAD’ın Türkiye’nin ekonomik gelişmesine ve büyümesine öncülük ettiğini söyleyen Budak, “Bugün MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanımız ve yönetimini misafir etmekten mutlu oldum. Sanayici ve İşadamlarımız ile yapacağımız işbirlikleri bölgemizi ve ülkemizi daha da ileriye götürecektir. Ekonomik büyüme ve istihdam yaratma konusunda her zaman sanayicimizin yanında olacağız. Bu anlamda, MÜSİAD İzmir Şubesi ile işbirliği içerisinde olmak bizleri mutlu edecektir” dedi.