EGE MECLİSİ - Eğitim Bir-Sen’li kadınlar Kuşadası’nda buluştu. Koordinatörlüğünü Eğitim Bir-Sen İzmir 1 No’lu Şube Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ebru Yücel’in yaptığı toplantı “Güçlü Kadın, Öncü Kadın” temasıyla Kuşadası Fantasia Delux Otel’de gerçekleşti. Memur Sen ve Eğitim Bir-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Habibe Öcal’ın da katıldığı toplantıda kadınların çalışma hayatında yaşadığı zorluklar ve çözüm önerileri konuşuldu. 

Eğitim Bir-Sen İzmir 1 No’lu Şube Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ebru Yücel, geleneksel hale gelen kadın buluşmalarının 2’incisini gerçekleştirmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Eğitim Bir-Sen’in İzmir 1 No’lu Şubesi olarak geleneksel hale gelen kadın buluşmalarının ikincisini Kuşadası’nda gerçekleştirmekten dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Eğitim Bir-Sen’li kadınlar olarak bizim bir mottomuz var; “Güçlü Kadın, Öncü Kadın” işte biz bu motto çerçevesinde faaliyetlerimizi sürdürürken birlik, beraberlik ve dayanışma ile tüm sorunların üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz. Bu çerçevede Eğtim Bir-Sen’li kadınlarımızla Kuşadası’nda bir buluşma daha gerçekleştirdik. Memur Sen ve Eğitim Bir-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Habibe Öcal’ın da hazır bulunduğu toplantımızda kadınların çalışma hayatındaki yeri, yaşadıkları zorluklar ve bunlarla ilgili çözüm önerilerini konuştuk. Ayrıca sendikal çalışma içinde yer alan kadınların bu görevlerini en iyi şekilde yerine getirebilmeleri konusunda da fikir alış verişinde bulunduk. Çalışan kadınlar ve sendikalı kadınlar çerçevesinde çok faydalı bir toplantıya imza attığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Yücel, son olarak bu toplantının gerçekleşmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına ve sendika yöneticilerine teşekkürlerini iletti.