EGE MECLİSİ - Kaza İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde Ulucak Kavşağı'nda meydana geldi. Kemalpaşa'dan İzmir yönüne gelen Yusuf Yaşar'ın yönetimindeki VV-359-BB yabancı plakalı otomobil ile kavşaktan Kemalpaşa yönüne dönen İsa Çalışır yönetimindeki 35 PAT 94 plakalı otomobil karşılıklı çarpıştı. Çalışır'ın yönetimindeki otomobil ikiye bölünüp, savrularak yol kenarındaki istinat duvarına çarptı.

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada her iki sürücü de yaralandı. Vatandaşlar yaralıları görünce sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine yola gelen sağlık ekipleri, durumu ağır olan İsa Çalışır için kaza yerine ambulans helikopter istedi. Yola inen ambulans helikopter, Çalışır'ı İzmir'deki Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Diğer yaralı Yusuf Yaşar da ambulansla aynı hastaneye götürüldü. Yaralılardan Çalışır, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan; İsa Çalışır'ın, FETÖ soruşturması kapsamında Kemalpaşa'da jandarma tarafından gözaltına alınan eşinin yanına gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.(DHA)