EGE MECLİSİ - Çiğli Belediye başkanlığı görevini yürütürken 8 yıl önce hayati kaybeden Ensari Bulut için Doğançay Mezarlığındaki kabri başında anma töreni düzenlendi. Dualarla anılan eski başkan Bulur için anma törenine, başta ailesi ve yakınları olmak üzere, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, ailesi ve sevenleri katıldı. Duygulu anların yaşandığı törende Ensari Bulut’un kabri karanfillerle donatıldı.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Başkan Bulut’un Çiğli’ye önemli hizmetleri olduğunu belirterek, “Merhum başkanımız görev yaptığı sürece Çiğli’ye ve Çiğli halkına önemli hizmetlerde bulundu; ama ne yazık ki görevi başında amansız bir hastalığa yakalandı. Kendisini saygı ve rahmetle anıyorum. Her yıl ailesi ve sevenleri ile beraber buraya gelerek anmamızı yapacağız. Onu hiçbir zaman unutmayacağız” diye konuştu.

Ensari Bulut’un ağabeyi Hamza Bulut da, Başkan Ensari Bulut’un yaşamını özetleyerek, Çiğli’nin önemli bir hizmet adamını kaybettiğini söyledi. Ağabey Bulut, “Kardeşim için her yıl burada tören düzenliyoruz. Bu bizim için çok önemli. Ensari Bulut köyden yetişmiş, dişi ve tırnağıyla bir yere gelmiş bir hizmet adamıydı. Çalışkan, zeki, projeci bir kişiydi ve hizmetlerinin temelinde insana hizmet ön plandaydı. Çiğli halkı onu, o da Çiğli halkını çok sevdi” dedi.

Anma töreninin ardından Çiğli Belediyesi tarafından belediye binası önünde ve Kasaplar Meydanı’nda lokma döktürüldü. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, lokmalar kısa sürede dağıtıldı. (İHA)