EGE MECLİSİ - 17-19 Kasım'da Antalya'nın Lara ilçesinde bulunan Zeytinköy Stadyumu'nda düzenlenen 'Türkiye Özel Sporcular Atletizm Şampiyonası'nda yarışan otizmli Arda Feroğlu gösterdiği üstün performans sayesinde İzmir'e altın madalyayla döndü. İzmir'de yaşayan Arda Feroğlu, söz konusu yarışmaya katılmak için düzenlenen bölge şampiyonasında 2. olan Arda Feroğlu ulusal olarak düzenlenen şampiyonada birinci olarak İzmir'in gururu olmayı başardı.

Mustafa Anıl Feroğlu: Kardeşimle gurur duyuyorum

İzmir'in özel gururu Arda Feroğlu'nun İzmir Büyükşehir Belediyesi Tire Yerel Hizmetler Müdürü Mustafa Anıl Feroğlu kardeşiyle gurur duyduğunu belirterek özel sporcular için düzenlenen yarışmaların hem farkındalığı artırdığını hem de iletişim bozukluğu yaşayan otizmli bireyleri hayata kazandırdığını söyledi. Mustafa Anıl Feroğlu ayrıca şu ifadeler kullandı:

"Söz konusu etkinliklerle aynı zamanda otizmli bireylerin kendinlerine güven kazanmalarından, bu yarışmalarda arkadaş edinebilmelerine kadar tutun da sosyal gelişimleri açısından önemli bir fırsat sunuyor. Kardeşim de bu yarışmalar sayesinde kendi gibi özel sporcularla tanışarak hayata daha sağlam tutunuyor. Kardeşim Arda bölge turnuvasında 2. olmasına rağmen ulusal çapta düzenlenen turnuvada İzmir'e altın madalyayla dönerek İzmir'in gururu oldu."