EGE MECLİSİ - Uzun yıllardır ilgiyle izlenen ‘Uğur Dündar ile Halk Arenası’, 24 Kasım’da Karşıyaka’dan Halk TV ekranlarına gelecek. Siyaset ve basın dünyasından önemli isimlerin buluşacağı programda; Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından Sözcü Muhabiri Gökmen Ulu’ya ‘Basın Özgürlüğü Ödülü’ takdim edilecek. 

BOSTANLI’DAN CANLI YAYIN 

Usta Gazeteci Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu ‘Halk Arenası’ programı, bu hafta Karşıyaka’dan izleyicisiyle buluşacak. 24 Kasım Cuma saat 21.00’de Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda gerçekleşecek program, Halk TV’den canlı olarak yayınlanacak. Dündar’ın konukları ise CHP Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ve Sözcü Gazetesi İzmir Muhabiri Gökmen Ulu olacak. 

ULU’YA ÖZGÜRLÜK ÖDÜLÜ 

Türkiye gündeminin tartışılacağı programda; 174 gün tutulduğu Silivri Cezaevi'nden geçen 8 Kasım'da tahliye edilen Gökmen Ulu’ya anlamlı bir ödül de sunulacak. Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından, Gökmen Ulu cezaevindeyken verilmesi kararlaştırılan ‘Basın Özgürlüğü Ödülü’ gecede takdim edilecek.

“HERKESİ BEKLİYORUZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “24 Temmuz Basın Bayramı'nda, henüz cezaevinde olduğu dönemde, tüm tutuklu gazeteciler adına Gökmen Ulu’ya 6. Basın Özgürlüğü Ödülümüzü vermeyi kararlaştırmıştık. Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız tahliye sevincini, Halk Arenası’nda takdim edeceğimiz ödülle taçlandıracağız. Çok değerli konuklarıyla da yine ülke gündemine yön verecek bir program olacak. Halka açık yayını izlemek isteyen herkesi 24 Kasım’da Bostanlı Suat Taşer Tiyatromuza bekliyoruz” dedi. 

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım da “Bu hafta Halk Arenası’naCumhuriyet ve demokrasinin kalesi Karşıyaka’da ev sahipliği yapacağız. Duayen Gazeteci Uğur Dündar ile Genel Başkan Yardımcımız Aykut Erdoğdu, İzmir Milletvekilimiz Tuncay Özkan ve Sözcü Gazetesi İzmir Muhabiri Gökmen Ulu’yu ağırlamaktan mutluluk duyacağız” diye konuştu.