Kendi ürettiği özel ürünlerin satışını yapan firmamız bu özelliği ile birlikte her geçen gün müşteri sayısını arttırırken sunduğu kaliteden kesinlikle ödün vermeden işleyişine devam etmektedir.

Okul öncesi eğitimin en doğru adresi olan anaokullarında sürekli olarak farklı ihtiyaçlar ortaya çıkarken her zaman çocuklara en iyi eğitim verilmesi amaçlanır. Bu doğrultuda eğitimin en iyi düzeyde olabilmesi kullanılan malzemelerin kaliteli ve sağlıklı olması ile de paralellik gösterir. Bizler, Fomtoys markası olarak bu ihtiyacı en iyi şekilde karşılarken kendi ürettiğimiz ürünlerde kullandığımız antibaktriye malzemeler ile çocuklarımızın sağlıklı araç gereçler ile eğitimlerini almalarını sağlıyoruz.

Firmamız, anaokulu malzemesi denildiğinde akla ilk gelen ürünler olan, dolap, kampet, halı, masa ya da sandalye gibi ürünleri en yüksek kalitede hammaddeleri işleyerek hazırlarken kurumların taleplerine göre hareket etmektedir. Anaokulu yönetici ve eğitmenlerinden gelen ebat, renk ya da kullanılacak olan malzeme talepleri firmamız tarafından göz önünde bulundurulurken özel üretim firmamızda hemen üretime başlanmaktadır. Türkiye’nin her noktasına verilen hizmette aynı özen gösterilirken üretilen malzemeler olabilecek en kısa sürede teslim edilmesi sağlanmaktadır.

Çocuklarımızın, aldıkları eğitimin yanı sıra en iyi şekilde eğlenmesi ve okula olan sevgilerinin her geçen gün büyümesi için firmamız farklı modellerde top havuzlarının üretimini gerçekleştirmektedir. Bu top havuzlarının ebatlarında çok büyük bir çeşitlilik söz konusu olurken her alana uyabilecek modeller üretim merkezlerimizde kullanıma hazır hale getirilmektedir. Firmamız, klasik bir şekilde dizayn edilen top havuzlarının yanı sıra eğitici ve çok daha fazla eğlendiren özel düzeneklere sahip oyun parkurlarının da üretimini gerçekleştirmektedir. Bu sayede ebat olarak da büyük olan top havuzlarında çocuklarımız arkadaşları ile beraber unutulmaz zamanlar geçirebilecektir.

Top havuzunun yanı sıra trambolin üretiminde de liderliği hedefleyen firmamız, tekli, ikili ya da 4’lü ve bir çok ebat büyüklüğündeki modellerde üretim gerçekleştirerek her alana uygun ürünleri piyasaya sürmektedir. Bu ürünler anaokullarının bahçesinde, kamuya açık parklarda, büyük restoranlarda ya da alışveriş merkezlerinde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Bu hizmeti almak isteyen işletmelerin firmamız ile iletişime geçmesi yeterli olurken ürünlerin üretimi ve bunun sonrasında montaj işlemleri tamamen firmamız tarafından gerçekleştirilmektedir. Böylece parklarda, alışveriş merkezlerinde ve restoranlarda ebeveynler çocuklarının çok güvenli bir biçimde zaman geçirdiğinden emin olurken asla gözü arkada kalmayacaktır.

Fomtoys markası tarafından üretilen tüm ürünleri incelemek isteyen kişiler internet sitemizi kullanabilirken bunun yanında İstanbul’da yer alan üretim merkezimize gelerek bire bir ürünleri inceleme fırsatı bulabilirler. Çalışanlarımız, gelen her müşteri ile özel olarak ilgilenirken siparişlerin alınması, hazırlanması ve teslimi aşamalarında olabilecek en doğru biçimde çalışmalarını sürdürmektedir.

 

Sizler de ürünlerimizin tamamını incelemek isterseniz http://www.fomtoys.com.tr/ adresinden sitemizi ziyaret edebilirsiniz.