EGE MECLİSİ - Ferhat’ın Kahvesi’nde gerçekleşen ilk toplantının ardından Acıktım Restoran’da düzenlenen kahvaltıda esnafla buluşan Başkan Sibel Uyar,  yapılan çalışmalar ve yatırımları anlattı. Esnafın isteklerinin önemli bölümü toplantının ardından aynı gün çözüme kavuşturuldu, diğerleri ise çalışma planına alındı.

 

Urla’yı yaşanılır kent yapmak

Belediye Başkanı Sibel Uyar,  kentteki esnafın yerel yönetim açısından önemini anlatırken şunları söyledi:

“Bizler de esnafımız da halkımızın mutluluğu için çabalıyor. Dolayısıyla paydalarımız ortak. Bizler, hey çalışmamızı vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için yapıyoruz. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Urla'yı daha yaşanabilir bir kent yapmaya çalışıyoruz. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirmeye çalışıyoruz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek ."

 

Anında çözüm

Hacıisa Mahallesi esnaf toplantısının hemen ardından, dile getirilen sorunlara, Urla Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü Park Bahçeler ekipleri müdahale etti.  Kentin merkezindeki Kılınç İş Merkezi  çevresi, Yeni Otopark Sokak, Avm önünde, ağaç budama ve çevre temizliği yapıldı. Cadde üzerinde ihtiyaç duyulan yerlere çöp sepeti montajı yapıldı. Esnaf  ve vatandaşların diğer talepleri programa alındı.