EGE MECLİSİ - Yeni yıla sayılı günler kala, tüm yurtta olduğu gibi İzmirlileri de Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi’nin heyecanı sardı. Bayiler, 61 milyon lira büyük ikramiyeli çekilişte yarım biletlerin neredeyse tükendiğini, tam ve çeyrek biletlerin de az sayıda kaldığını söyledi.

 

Milli Piyango İdaresi bu yıl büyük ikramiyeyi 61 milyon lira olarak belirledi, vatandaşları da zengin olma hayali sardı. Bu yıl, tam bilet 60 lira, yarım bilet 30 lira, çeyrek bilet ise 15 liradan satışa sunuldu. Bu yıl en çok yarım bilet rağbet gördü. Bayiler ilk önce yarım biletin tükeneceğini tahmin ederken, ikici olarak tam biletin biteceğini söylüyor. Çeyrek bilet alacak olanların da elini çabuk tutması gerektiğini söyleyen bayiler, satışlarının iyi bir noktada olduğunu belirtti.

 

Konak’ta bulunan Ankara Gişesi önünde sabah saatlerinden itibaren kuyruklar oluşurken, satışın en çok akşam saatlerinde yoğunlaştığını söyleyen gişe çalışanları, "Talih kuşu için son biletler. Satışlarımız çok iyi. Vatandaşlar elini çabuk tutsun" dedi. Çoğunlukla İzmir kaşeli biletler satılırken, bazı bayiler talep üzerine Ankara ve İstanbul’dan getirdiği biletleri de satıyor. (Timur TARLIĞ/DHA)