EGE MECLİSİ - Eski Tamirhane Binasındaki yeni yıl buluşmalarında Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar önce belediyenin Çocuk Evindeki minikleri ağırladı. Başkan Uyar, çocuklarla birlikte dans etti, yeni yıl pastası kesti. Miniklere yeni yıl hediyesi de veren Uyar, “Çocuklarımızın ve ailelerinin huzurlu, mutlu, sağlıklı bir yıl geçirmelerini diliyorum” dedi.

Urla Belediyesi tarafından gerçekleştirilen diğer etkinlikte ise Otizm Derneği’nin kurduğu İzmir Otizm Orkestrası ve Korosu engelliler, aileleri ve Urlalıları coşturdu. “Yeni Yılı Kutlamaya Engel Yok” etkinliği büyük bir coşkuya sahne oldu. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın da Otizm Korosu ile birlikte şarkılar söylediği etkinlikte korodaki gençlerin solo performansları da ayakta alkışlandı. Türkiye genelinde ve Avrupa’da çeşitli kentlerde konserler veren otizmli gençlerin, Urla’daki konseriyle birlikte toplam 132 konsere ulaştığı açıklandı. Başkan Sibel Uyar, çocuklarla birlikte “Sev Kardeşim” “Hayat Bayram Olsa” şarkılarına eşlik ederken, “Çocuklarımızın seslendirdiği iki şarkı herkesin ezberlemesi gereken iki şarkıdır. 2018 yılının vatana, millete, barış, sağlık, huzur dolu ve bayram tadında geçmesini diliyorum” diye konuştu.

 

İşçiden teşekkür karanfili

Başkanı Sibel Uyar, çalışma arkadaşları ile de 2018’e girerken buluştu, bir yılda yapılanları tek tek aktardı ve çalışanlarını alkışladı. Belediye işçileri, memurlar ve DİSK yönetimi Başkan Uyar’a tek tek karanfiller vererek yeni yıllını kutladı.