EGE MECLİSİ - Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Erdal Çelik, Ege Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Necdet Budak’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Budak, iki kurumun kardeş üniversite olduğunu ifade ederek, “Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitemizin bağrından çıkarak çok ciddi mesafe kaydetmiş bir üniversite. İzmir’de ve ülkemizde iki üniversitemiz bir bütünlük gösteriyor. İki kurumun da güçlü olduğu yanlar var ama hepimizin ortak hedefi bu ülkeye hizmet etmek. Aramızdaki bu güzel diyaloğu sürdürerek işbirliği ve istişare içerisinde çalışmalarımızı devam ettirmek istiyoruz. Sayın Erdal Çelik Hocamıza nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum’’ şekliden konuştu.

 

Prof. Dr. Necdet Budak’ın öğrenci odaklı yönetim anlayışının kendilerini çok memnun ettiğini söylenen Rektör Vekili Prof. Dr. Erdal Çelik ise “Necdet Hocamızı seviyorduk. Yapmış olduğu bu güzel çalışmalar ile kendisine olan sevgimiz arttı. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum işbirliğimizin kentimize ve ülkemize daha fazla değer katacağını düşünüyorum’’ dedi. (Ege Ajans)