EGE MECLİSİ - İzmir'de bulunan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, cuma namazını kıldığı Gaziemir ilçesinde, esnafı ziyaret etti.

 

İzmir Adliyesi’ne yönelik olarak, PKK'lı teröristler tarafından bir yıl önce düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Fethi Sekin ile mübaşir Musa Can için İzmir'de düzenlenen anma törenine katılan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ardından cuma namazını kılmak için Gaziemir’e geçti. Gülhane Camisi’nde namazını kılan Bakan Gül, çıkışta, kanser nedeniyle yaşamını yitiren Sedat Dilek (65) isimli vatandaşın cenaze namazında saf tuttu. Namazın ardından Gaziemir Meydanı'na geçerek esnaf ziyaretinde bulunan Gül’e, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Mahmut Atilla Kaya ve partililer eşlik etti. 

 

BAKAN GÜL, KUŞLARI BESLEDİ

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, sıcaklığın 13 derece ölçüldüğü İzmir'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Milletvekili Atilla Kaya ve partililerle birlikte Kordon'da yürüyüş yaptı. Gül, güzel havada deniz kenarında balık tutanlarla sohbet etti, ardından Gündoğdu Meydanı'nda yem satın alıp, kuşlara attı. Bakan Gül, bisiklet yolunda pedal çeviren ve tartan zeminde spor yapan vatandaşlarla da selamlaştı. Vatandaşlarla sohbet edip çay içen Bakan Abdulhamit Gül, daha sonra İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na geçerek, Ankara’ya gitmek üzere kentten ayrıldı. (Mehmet CANDAN- Davut CAN/DHA)