EGE MECLİSİ - DSİ 2. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker ve Şube Müdürleri ile biraraya gelen Demiryürek, DSİ’nin eğitim ve personel politikasını anlattı.

 

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Personel ve Eğitim Dairesi Başkanı Ayhan Demiryürek, Bölge Müdürü Ali Fuat Eker’le makamında biraraya geldi. 

Ali Fuat Eker ile bir süre görüşen Demiryürek daha sonra DSİ 2. Bölge Müdürlüğü’nde görev yapan şube müdürleri ile biraraya geldi. DSİ’nin personel ve eğitim politikalarını anlatan Demiryürek “ Devletin son yıllardaki personel politikası hep küçülmek üzerine kurulu. Artık daha az personel ile daha çok işi başarmak zorundayız. Bu da bize kaliteyi zorunlu kılıyor. Daha nitelikli personel yapısına kavuşmak amacıyla sürekli eğitim seminerleri düzenliyoruz ve düzenlemeye de devam edeceğiz. Önceliğimiz eğitim” dedi.

DSİ’nin Türkiye’nin lokomotif kurumlarından biri olduğunu kaydeden Demiryürek, “sorun değil çözüm üretmeliyiz” dedi. Eğitim seminerlerin faydalarını anlattı.

Şube Müdürlerinin sorularını da yanıtlayan Aydan Demiryürek daha sonra DSİ 2. Bölge Müdürlüğü Personel Şube çalışanlarını da ziyaret etti.