EGE MECLİSİ - İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği salonunda yapılan genel kurula Buca Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkan yardımcısı Üzeyir Didmin, Pastacılar ve Şekerciler Odası Başkanı İhsan Esen, Manisa Federasyonu Başkanı Halit Oran, Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Ümit Kaya konuk olarak katıldı. Divan başkanlığını Zülküf Mermut'un yaptığı genel kurulda 2014 yılından bu yana başkanlığı üstlenen Turgay Baransel'e rakip liste çıkmadı.

 

Göreve başlarken verdikleri tüm sözleri tutarak birçok hizmete imza atmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadıklarını anlatan Baransel yaptığı konuşmada birlikte omuz omuza çalışmaktan gurur duyduğu yönetim kurulu üyelerine ve kendilerine bu onurlu görevi veren oda üyelerine teşekkür etti. Baransel, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Mesleğimiz ve meslektaşlarımız için sizlerden aldığımız güç ve güvenle yeni dönemde daha çok çalışacağız" dedi.

Afrin'de harekâtta bulunan Türk Silahlı Kuvvetlerine başarı dilekleri ve dualarını dile getiren Turgay Baransel, genel kurula katılanlara ayrıca teşekkür etti.

Yapılan seçimde Turgay Baransel başkanlığındaki Ertuğrul Yapıcı, Mustafa Karpuzkaldıran, Murat Kurtuluş Buyrukçu, Serhat Güvendik, Yılmaz Aydın, Cüneyt Aydın'dan oluşan yönetim kurulu, Salim Kul, Bedirhan Burak Albağlar ve Yasemin Mama'dan oluşan Denetim Kuruluna, genel kurula katılan üyelerin tümü tam oy verdi.

Yeni yönetim kurulu önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapacak.