EGE MECLİSİ - İzmir’in Bayındır ilçesinde çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale gelen vatandaşın evi Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli’nin devreye girmesiyle yeni baştan yapıldı.

 

Bayındır’ın Yeşilova Mahallesinde oturan Berkant Dirioğlu’nun evi geçtiğimiz ay çıkan sonrası kullanılamaz hale gelmişti. Duruma hemen müdahale eden Bayındır Belediyesi ekiplerinin hazırladığı raporlar sonrası devreye giren Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli Dirioğlu’nu ziyaret ederek en kısa sürede yaşanılan kötü durumun izlerinin silineceği sözünü vermişti. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de yardımlarıyla birlikte çalışmalarına hızlı bir şekilde başlanılan ev sahibi Berkant Dirioğlu’na daha güzel bir şekilde teslim edildi.

 

Yerinde inceleme gerçekleştiren Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli yaşanan üzücü olay ile ilgili şunları söyledi: ‘‘Hemşehrilerimizin sadece mutlu gününde yanlarında olmak sosyal belediyecilik örneği değildir. Biz hemşehrilerimizin en kötü günlerinde de yanlarında olarak acılarını paylaşıp, azaltmak çabası içerisindeyiz. Berkant kardeşimizin yaşadığı bu kötü durumu böylesi kısa bir sürede telefi ettiğimiz için çok mutluyuz. İnşallah bu tür bir olaya bir daha hiç yaşamaz’’ dedi.