EGE MECLİSİ - AK Parti Buca İlçe Gençlik Kolları tarafından Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi. Yasin Börü Gençlik Merkezinde düzenlenen Turnuvaya İlçe Başkanı Mustafa Arslan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvadaki müsabakalar renkli görüntülere sahne olurken müsabakalar sonunda dereceye girenlere madalya ve katılım belgesi verildi.

 

Geçtiğimiz aylarda Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılışı gerçekleştirilen Buca Yasin Börü Gençlik Merkezinde AK Parti Buca İlçe gençlik kollarının düzenlediği masa tenisi turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Düzenlenen masa tenisi turnuvasına yönetim kurulu üyeleriyle birlikte katılan İlçe Başkanı Mustafa Arslan, gençlerle masa tenisi oynayıp ter döktü. Buca’da gençlerin spora teşvik edilmesi ve sosyal etkinlikler kapsamında gençlik kollarının düzenlediği masa tenisi turnuvasında performansıyla göz dolduran Başkan Arslan “ Bugün yoğun şekilde devam eden parti çalışmalarımıza biraz ara vererek  gençlik kollarımız tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvasında gençlerimizle bir araya geldik.Ana kademe yönetim kurulu üyelerimiz ve gençlik kollarımızın üyeleriyle keyifli bir kaç saat geçirdik.Özellikle yoğun geçen saha çalışmalarımızda motivasyonumuzu arttırmak ve daha verimli sonuçlar alabilmek amacıyla bu tür etkinlikler her zaman faydalı olmuştur Bu organizasyonda emeği geçen gençlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Buca Yasin Börü Gençlik Merkezi Spor Salonunda düzenlenen Masa Tenisi turnuvası sonrasında dereceye girenlere madalya ve katılım belgeleri AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Taşyağan ile Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Betül Büyükyıldırım tarafından verildi.

 

Masa Tenisi Turnuvasında dereceye girenler şu isimlerden oluştu.

1.Burak Sağcı

2.Can Burak Yıldırım

3. Hasan Arda