EGE MECLİSİ - Kemalpaşa’yı ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, askere giden gençlerin heyecanına ortak oldu; onlarla "çifte telli" oynadı.

 

Kemalpaşa’da Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği toplantıya katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, askere giden gençler için yapılan uğurlama coşkusuna da ortak oldu.

CHP İlçe Teşkilatı’nın evsahipliğinde gerçekleşen kahvaltıda kent ve ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Başkan Aziz Kocaoğlu, daha sonra Kemalpaşa Merkez’e geçerek "asker uğurlama" konvoyuna katıldı. Başkan Kocaoğlu, boyunlarına bağladıkları kırmızı oyalı tülbentleriyle, davul ve zurna eşliğinde oynayan gençleri yalnız bırakmadı. Vatan görevi için ülkenin farklı noktalarına gitmeye hazırlanan Rıfat Deviren, Erencan Subaşı, Hasan Mert Tamtürk, Cüneyt Cayur, Uğur Yüksel ve Melih Barbun ile birlikte “çifte telli” de oynayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, ayrılmadan önce hepsini tek tek öperek “hayırlı tezkereler” dileğinde bulundu.  Başkan Kocaoğlu, gelenekler doğrultusunda askerler için para toplanan kumbaraya harçlık atmayı da ihmal etmedi.