Sitelerde paylaşılan makalelerin SEO uyumlu olması ise büyük bir önem arz etmektedir. Paylaşılan makalenin sayısı, içeriği ve özgünlüğü SEO için önemli kriterler arasında yer almaktadır. Bu sebeple yazılan yazıların mutlaka SEO ile uyum içinde olması gerekmektedir.

 

Makale yazmadan önce mutlaka bir kelime analizi yapılmalı ve bu sayede doğru kelimeler bulunarak çalışmaya başlanmalıdır. Yazı yazarken ilk olarak başlığınız dikkat çekici olmasına dikkat etmelisiniz. Hatta başlığınızın anahtar kelimeyi içermesi ve bu kelime ile başlaması da sizin için büyük bir artı olacaktır. En az 3 kelimeden oluşması gereken başlığınızın özgün ve yaratıcı olması gerekmektedir. URL kısmına gelecek olursak, bu bağlantının da mutlaka anahtar kelimeyi geçirmesi gerekli olacaktır. Sitelere içerik olarak girilen makalelerde meta kısmına büyük bir hassasiyet gösterilmesi gerekmektedir. Açıklama kısmının en fazla 160 kelime olması ve bu kelimeler içinde de anahtar kelimenin geçmesi SEO açısından önem taşımaktadır. Makale içeriğinde ise kelime sayısı oldukça dikkat çekmektedir. Yani yazılan makalelerin en az 300 kelime içermesi büyük bir avantaj olacaktır. Anahtar kelime oranı ne gereğinden az ne de fazla olmalıdır. Ayrıca belirlenen anahtar kelimeler kalın ya da altı çizili yapılarak makale içinde belirtilmeli ve dikkat çekici olması sağlanmalıdır. SEO uyumlu makale yazma konusunda hizmeti vermekte olan SEO Gezegeni firmasıyla iletişime geçebilirsiniz.

SEO Uyumlu Makale Neden Önemlidir?

SEO uyumlu makale yazmak, sitenizin kalitesini ve bilinirliğini artırmak adına oldukça önemli bir çalışmadır. hizmeti altında faaliyet gösteren SEO Gezegeni adlı firma ile çalışmanız durumunda içerikten sayfa tasarımına kadar her konuda gerekli bilgi ve desteği alabilirsiniz. SEO hizmeti veren firmalarla çalışmak hem sayfanız hem de sizin için büyük bir avantaj sağlayacaktır. Marka ve ürünlerinizin bilinirliğini artırmak amacıyla adı altında çeşitli çalışmalar yapan SEO Gezegeni firmasıyla iletişime geçebilirsiniz. Özgün ve kaliteli içerik hazırlamak, bütün çalışmalarda sitenizi ön planda tutacak ve değerini artıracaktır.