EGE MECLİSİ - İzmir Valiliğini ziyaret eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Hükumetimizin desteklerini İzmir’e getirdim" dedi. 

 

İki gündür İzmir'de bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı ziyaret ederek anı defterini imzaladı. Bakan Fakıbaba'nın ziyaretinde; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Güldal ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican da hazır bulundu. Bakan Fakıbaba, "İzmir’de olmaktan, İzmirli hemşehrilerimle beraber olmaktan gerçekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Gözlemlerimiz bugün de devam edecek ve elimizden geldiği kadar Hükumetimizin desteklerini İzmir’e getirdim. Bu destekler devam edecektir inşallah. Bizim amacımız, güzel İzmir'imize ve güzel İzmir'lilere hizmet etmektir. 2018 içerisinde inşallah projelerimizle İzmir’in önünü daha iyi açacağız, daha faydalı olacağız. Zaten 15 yıldan beri Hükumetlerimiz olarak İzmir’e gerçekten çok önem verdik, önem vermeye devam edeceğiz" dedi.

 

İzmir Valisi Erol Ayyıldız de, "Bakanımız iki günlüğüne çok yoğun bir gündemle İzmir'imize geldi. Kendilerini İzmir’de ağırlamaktan son derece memnunuz. Çok güzel hizmet ve çalışmaların müjdesini verdi" diye konuştu. (Ceren Atmaca - Atakan Şen/İHA)