EGE MECLİSİ - Sevgililer Günü tüm dünyada büyük bir coşku ile kutlanırken, İzmir en ilginç kutlamalardan birine şahit oldu. 14 Şubat 2018’de kuruluş işlemlerini tamamlayan bir beton firması, beton mikseri ile sevgililere çiçek dağıtarak Sevgililer Günü’nü kutladı.

İzmir’de 14 Şubat 2018’de kuruluş işlemlerini tamamlayan ve ilk siparişini de hazırlayan Erkoç Beton ve İnşaat firması, şirketin kuruluşu Sevgililer Günü’ne denk gelince çok ilginç bir kutlamaya imza attı. Şirkete ait 10 adet beton mikserini kalplerle süsleyen şirket yetkilileri, bu araçlarla İzmir’de sevgililere çiçek dağıttı.

“İşimize aşığız”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Erkoç Beton ve İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu BaşkanıMahmut Erkoç “Kuruluş işlemleri Sevgililer Günü’nde tamamlanan firmamızın ilk gün heyecanını, bu anlamlı gün vesilesiyle tüm İzmirlilerle paylaşmak istedik. Bizler, işimize aşığız. Beton işini çok seviyor ve en kaliteli malzemeleri kullanıyoruz. Bizler, ailelerin içlerinde yaşayacakları sıcak ve sağlam binalar yapılmasına katkı sağlamayı misyon edindik. İzmirli çiftlerimizin aşkları da bizim betonlarımız gibi sağlam olsun diye İzmir’in farklı noktalarında çiftlerimize çiçek dağıttık. Umarız hepsinin mutlulukları daim olur” dedi.